Showroom 

Bij ons vind u alleen het allerbeste..

Bij ons in de showroom vind je een collectie mooie jong gebruikte Motorfietsen. Door onze strenge eisen bij het inkopen en inruilen van Motorfietsen realiseren wij een selectie schadevrije, goed onderhouden Motorfietsen om onze klanten aan te bieden. Nadat wij een Motorfiets hebben ingekocht wordt deze onderworpen aan een uitgebreide Technische Check en wordt deze geheel rijklaar gemaakt voor de volgende eigenaar. Hierdoor is de kans groot dat wanneer jij een Motorfiets bij ons koopt je direct kunt rijden, zonder extra afleverkosten. 

Ook voor Nieuwe Motorfietsen kun je bij ons terecht, neem gerust contact op.

Consignatie verkoop

Geen zin of tijd om je eigen Motorfiets te verkopen? Wij nemen je graag het werk uit handen! 

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de verkoop van uw motor te bespreken. We bepalen samen een realistische verkoopprijs. Wanneer dit is gelukt gaan we als volgt te werk;


  • Wij halen uw motor inclusief documenten bij u thuis op.
  • Wij zorgen dat de motor grondig gepoetst wordt zodat deze in showroomstaat verkeerd.
  • Wij maken een mooie, professionele fotocollage van de motorfiets.
  • Wij adverteren de motorfiets met een passende tekst en mooie foto's op verschillende verkoopsites waaronder bijvoorbeeld; Marktplaats, Facebook, Speurders, Autoscout24, Motoroccasion.
  • Wij verzorgen de verkoop, overschrijving en financiële afhandeling. 


Wanneer de verkoop is geslaagd ontvang jij het verkoopbedrag en de vrijwaring van de Motorfiets.

De kosten hiervan bedragen standaard: €200,- kosten, +6% van de verkooprijs van de motorfiets. Beide bedragen zijn Exclusief btw. 
Zoekopdracht

Is het je nog niet gelukt de Motorfiets van jouw dromen te vinden en staat hij niet tussen onze voorraad?

Graag kijk ik samen naar jouw wensen en budget. Met deze informatie, mijn netwerk en expertise is uw nieuwe Motorfiets binnen no-time gevonden.

Onderhoud

Ook voor onderhoud van uw Motorfiets kunt u bij ons terecht. 

Jouw Motorfiets is bij ons in uitstekende handen. In onze Professionele Werkplaats zorgen onze monteurs dat jouw Motorfiets te allen tijde in topconditie verkeerd!